8 redenen waarom jouw bedrijf een professionele website nodig heeft

By DOM Designs 31 januari 2018

Als u een eigenaar van een klein bedrijf bent of net begint, zoals velen, denkt u misschien dat het geen zin heeft een website te hebben als u alles op sociale media kunt doen. Of misschien denk je dat je een professionele website niet kunt betalen.

Misschien zit u in de generatie die niet met computers is opgegroeid, u gebruikt geen computer, dus u denkt dat uw klanten geen computers gebruiken. Je denkt dat als je niet technisch onderlegd bent, waarom zou je dan moeite doen met een website.

Wij geloven dat, zelfs met alles wat je op sociale media kunt doen, en zelfs als je al tientallen jaren zaken doet, tenzij je je bedrijf niet wilt laten groeien of als je op het punt staat met pensioen te gaan en de wereld rond te reizen, je bedrijf een website nodig heeft en bij voorkeur een website die professioneel is ontworpen en ontwikkeld.

 

1. UW BEDRIJF KRIJGT GELOOFWAARDIGHEID

Meer en meer mensen zoeken online naar dingen die ze willen, naar oplossingen voor hun problemen, om prijzen te vergelijken of om informatie te vinden over een winkel, restaurant of bedrijf voordat ze bij hen kopen.

Het hebben van een website biedt niet alleen de informatie waarnaar ze op zoek zijn, maar het geeft uw bedrijf ook geloofwaardigheid. Er staat: ik ben hier, ik doe zaken en dit doe ik al op lange termijn.

Met een zorgvuldige planning, responsief ontworpen en met de behoeften van uw klanten in gedachten, zal uw website een professioneel imago bieden en potentiële klanten een geweldige ervaring bieden tijdens hun bezoek, of het nu op hun computer is, op hun tablet of op hun mobiele telefoon.

 

2. HET BESPAART U GELD OP LANGE TERMIJN

Als eigenaar van een klein bedrijf, vooral een bedrijf dat net begint, denkt u waarschijnlijk dat u een professionele website niet kunt betalen. Maar de kosten vallen reuze mee. Hoewel de kosten voor het ontwerpen van een website variëren afhankelijk van uw behoeften en uw vaardigheidsniveau, is een professionele website, zodra deze eenmaal is geïnstalleerd, de investering waard, vooral als deze is gebouwd met WordPress, waarmee u uw eigen inhoud regelmatig kunt toevoegen en wijzigen.

 

3. KLANTEN KUNNEN OP DE HOOGTE WORDEN GEHOUDEN

Denk in de meest elementaire vorm aan een website als een online brochure of catalogus die op elk moment kan worden bijgewerkt. Het is veel gemakkelijker en sneller om informatie over uw producten en diensten op uw website bij te werken dan in een gedrukte brochure of catalogus.

 

4. EEN WEBSITE IS ALTIJD TOEGANKELIJK

In tegenstelling tot uw fysieke locatie, die slechts een paar uur per dag geopend is, is een website 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend. U kunt zowel vaste als potentiële klanten het gemak bieden om uw producten en services te beoordelen wanneer uw winkel of kantoor gesloten is.

 

5. EEN WEBSITE MAAKT HET MOGELIJK OM EEN BREDER PUBLIEK AAN TE SPREKEN

Websites zijn overal ter wereld toegankelijk, mits er een internetverbinding is. Omdat steeds meer mensen toegang hebben tot internet, zelfs op afgelegen locaties, kunt u een veel breder publiek aanspreken als uw bedrijf over een website beschikt.

 

6. HET IS EEN MIDDEL OM UW WERK TE LATEN ZIEN

Ongeacht het type bedrijf waarin u zich bevindt, een website is een geweldige plek om uw werk te demonstreren of uw vaardigheden te demonstreren. Door een portfolio, afbeeldingengalerij of video’s op te nemen, evenals getuigenissen over uw werk, kunt u laten zien wat uw bedrijf of u uniek maakt.

 

7. EEN WEBSITE BESPAART U TIJD

Tijd besparen is een andere grote reden waarom uw bedrijf een professionele website nodig heeft. Tijd is een belangrijk handelsartikel in onze snel groeiende wereld, zelfs als je er geen geldwaarde aan toevoegt. De meeste mensen hebben tegenwoordig niet genoeg tijd voor ontspanning, plezier, familie of gezonde activiteiten. Het hebben van een professioneel ontworpen website bespaart u tijd, zowel op korte als lange termijn. Door online informatie aan uw klanten te verstrekken, kunt u een enorme hoeveelheid kostbare tijd besparen die u anders zou besteden aan de communicatie met uw klanten.

 

8. EEN WEBSITE KAN KLANTENSERVICE VERBETEREN

Een website is een geweldige manier om uw klanten een service met toegevoegde waarde te bieden. Welke producten u ook verkoopt, u kunt tips geven aan uw klanten over het gebruik of de verzorging van de producten die zij bij u hebben gekocht. Als het compressiekleding is, kunt u tips geven voor het dragen van hun kleding. Als u drankjes verkoopt, zoals thee of koffie, kunt u de bereidingstijden en -temperaturen opgeven.

Wilt u meer weten over onze specialiteiten? Klik hier

Address

Pretorialaan 28a1, Rotterdam