"Wij bij DOM Designs zijn online believers. Wij geloven erin dat ieder idee gerealiseerd kan worden. Door onze voorliefde voor code sleutelen wij net zolang door totdat jouw website uniek is en aansluit bij je wensen en natuurlijk je doelgroep. Niks is te gek! Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan nemen we je ook graag mee naar het begin: je huisstijl en logo."

Over DOM Designs

De roots van DOM Designs gaan terug naar de wieg van Maarten en Vasco, waar we samen zijn opgegroeid. Nu, een tiental jaar later, hebben we samen het internet ontdekt. We zijn gevestigd in hartje Rotterdam en stellen vanuit daar onze grenzen open voor opdrachten vanuit de hele wereld. Een jong, creatief bureau waarbij je niet als klant wordt gezien, maar als een gelijke. Samen sparren, samen mooie dingen creëren en samen trots zijn. Om dit te bereiken zijn we dus ook buiten kantoortijden at your service, want mooie dingen kennen geen tijd.

Wij kunnen dit realiseren door onze jarenlange ervaring en goed teamverband. We sparren, overleggen en discussiëren totdat het perfecte idee op tafel ligt. Door de diversiteit in het team zijn er altijd nieuwe inzichten. Niet zo gek ook dat wij DOM (Document Object Model) heten: wij zijn alle vier afzonderlijke specialisten, maar werken binnen het bedrijf als een structureel stelsel samen.

Address

Pretorialaan 28a1, Rotterdam