Strategie

Design moet aansluiten op de wensen van de klant. Maar wie is die klant? Wij leggen de grondslag bij het analyseren van je doelgroep en bouwen hier een passend concept omheen.

Lees verder

Design

Of het nou gaat om het creëren van je nieuwe huisstijl of een bijpassende website: wij zorgen dat jouw identiteit vertaald wordt naar een mooi design, passend bij jou en je doelgroep.

Lees verder

Development

WordPress is voor ons een solide basis van waaruit wij verder werken. Door het toepassen van de modernste technieken bouwen wij verder tot een snelle, SEO-vriendelijke website die van A tot Z klopt.

Lees verder

Online marketing

Geen dure SEO-specialist meer nodig: die hebben wij in-house! Wij zijn namelijk net zo trots op jouw nieuwe site als jijzelf. Onze Vasco richt de site SEO-friendly in, waardoor je nieuwe website gemakkelijk te vinden is in zoekmachines.

Lees verder

Service & Support

Het voordeel van DOM Designs is dat wij templates maken die door jou zelf te beheren zijn. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je ergens anders problemen mee? Geef ons dan gewoon even een belletje.

Lees verder

Hosting

Wij zorgen dat je website online blijft, er updates uitgevoerd worden en dat je e-mail altijd toegankelijk is. Daar heb jij geen omkijken meer naar, want wij monitoren dit 24/7.

Lees verder

Address

Pretorialaan 28a1, Rotterdam